PILTUUDIS: Saaremaa ühisgümnaasiumis külalised Saksamaalt

Sel nädalal toimub SÜG-is Erasmus+ programmi projekti “My Way – Our Future” (“Minu moodi – meie tulevik”) kohtumine Saksamaalt tulnud külalistega, Lääne-Saksamaal asuva Speyeri linna Friedrich Magnus Schwerdi kooli delegatsiooniga. SÜG-i õpilased tegid külaskäigu Saksamaale eelmise aasta detsembris.

MAANUS MASINGKoostöö kahe kooli vahel ulatub juba 2012. aastasse ja ühiseid projekte on tehtud varemgi. Praeguse projekti olulisim eesmärk on tutvustada noortele võimalusi, mida ja kuidas pärast gümnaasiumi lõpetamist edasi teha, kuidas ja milliseid otsuseid tuleviku jaoks langetada ning kuidas siseneda tööturule.

Sakslastele tutvustatakse oma kooli, korraldatakse erinevaid ettevõtmisi koos töötukassa ja Rajaleidjaga. Samuti külastatakse mitut ettevõtet. 10.a klassi õpilased valmistasid praktikakursusel ette tegemisi, mis samuti seotud erinevate ametitega.

Fotole jäid eile SÜG-i aulas lustinud (ringis vasakult) Marcus Meinhard Rauniste, Liisa Õunpuu ja Maximilian Krauss. Ümber nende teised SÜG-i 10.a klassi õpilased ja Rajaleidja koolitajad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 425 korda, sh täna 1)