Valime kõige kenama postkasti

MTÜ Saaremaailm kuulutab koostöös rahvakultuurikeskuse, Saaremaa muuseumi, Saarte Hääle ja Omnivaga välja konkursi “Saaremaailma kõige kenam postkast 2018”.

Konkursi kaudu on soov lisaks kirjakunsti väärtustamisele tõsta esile kohalikke meistreid ja luua juurde vaatamisväärset käsitööd üle kogu Saaremaa.

Konkursil võivad osaleda kõik Saaremaa vallas asuvate postkastide omanikud, sealhulgas ka ühistud, ning esitada kandidaadina oma erilise postkasti. Hinnatakse nii käsitöötraditsioone kui ka nüüdisaegset disaini.

Postkast võib silma paista kunstilise joone või üllatava taaskasutusega. Kindlasti tuleb kasuks ka ümbrusesse sobitumine. Kasutada võib Eesti Vabariik 100 temaatikat ning võtta postkastide kaunistamist kui kingitust Eesti Vabariigile.

Peaauhind Saaremaailma kõige kenamale postkastile on 100 eurot ja fotosessioon Saarte Hääle fotograafi Maanus Masinguga. Lisaks antakse välja hulk eriauhindu ja iga osaleja saab üllatusmeene. Auhinnafondi toetab ka Saaremaa vald.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 374 korda, sh täna 1)