Saalihoki meeskonnale Läänemaal pronksmedal (1)

Saaremaa saalihokimeeskond võitis Läänemaa lahtistel meistrivõistlustel pronksmedali.

Saaremaa võistkond: (Ees vasakult) Rannar Malk, Ergo Saar (väravavaht), Rando Hallik; (taga vasakult) Miko Malk, Taavi Rand, Matis Oolup, Karen Aau, Mikk Ventsel. Pildilt puuduvad Tanel Tang, Sander Lember (vv), Raido Noobel.
ErakoguSaaremaa on ainuke maakond, mille esindus ei osale Eesti meistrivõistlustel, ja seepärast on esialgu otsitud treeningute kõrval mänguvõimalusi Läänemaal. Kui eelmisel aastal saadi seal neljas koht, siis tänavu lõpetati kuue meeskonna konkurentsis Nõva ja Noarootsi järel kolmanda kohaga.

Turniiril mängiti jaanuaris, veebruaris ja märtsis kolm etappi, kus kõik mängisid omavahel läbi. Saaremaa võistkond oli pärast esimest etappi kolme võidu ja kahe kaotusega neljandal kohal.
Teisel etapil saadi samuti kolm võitu ja üks kaotus (Haapsalu meeskond ei osalenud). Selle tulemusega suudeti mööduda Noarootsist ja eelmise aasta võitjast Lääne-Nigulast ning tõusti Nõva järel teiseks. Noarootsit edestati kolme punktiga.

Kolmandal etapil suudeti võita neli mängu, teiste hulgas ka mäng Nõvaga, kes kaotaski kolme etapi peale ainult ühe mängu. Aga kahjuks kaotati just saarlasi ohustavale Noarootsile 3 : 4. Põnevus säilis siiski turniiri viimase mänguni, kuna Noarootsi mängis viimase mängu Haapsaluga ning kui nemad oleksid Haapsalule kaotanud, siis oleks Saaremaa hoidnud oma teist kohta.

Kahjuks nii ei läinud, Noarootsi võitis kohtumise ja tasakaalustas punktiarve. Seejärel arvestati väravate vahet, millega jäädi Noarootsile sel aastal kahjuks alla, ja nii tuli leppida kolme etapi kokkuvõttes 3. kohaga. Saaremaa võistkonna resultatiivseim mängija oli 27 värava ja 14 sööduga Mikk Ventsel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 217 korda, sh täna 1)