Narkodiilerid said karistada (6)

Lääne ringkonnaprokuratuur saatis 11. jaanuaril kokkuleppemenetluses kohtusse kaheksa noort, kellest pooled olid pärit Saaremaalt. Noored olid vanuses 17–21 ja neid süüdistati narkokuritegudes: kanepi ja ecstasy müümises ning psühhotroopsete seente kasvatamises ja müümises.

Kõige rangema karistuse sai 20-aastane noormees, kellele kohus mõistis kolme aasta ja kuue kuu pikkuse vangistuse kolme ja poole aasta pikkuse katseajaga koos kohustusega alluda kriminaalhooldaja järelevalvele ning keeluga suhelda mõnede süüdistuse saanud noortega. Kahele noorele kohus karistust ei määranud, vaid kohustas neid alluma ühe aasta jooksul käitumiskontrollile ja keelas suhtlemise mõnede süüdistuse saanud noortega. Kohus arutas asja kinnisel kohtuistungil.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 580 korda, sh täna 1)