Karli Kuris võitis pokkeriga 7400 eurot

Pokkeri 2018. aasta Eesti meistrivõistluste tähtsaima, 350-eurose osalustasuga No Limit Texas Holdem põhiturniiri võitis 35-aastane viimsilane Ermo Kosk, kes teenis 15 553 eurot auhinnaraha. Saarlane Karli Kuris teenis kolmanda kohaga 7400 eurot, vahendab etpf.ee.

Eesti turniiripokkeri föderatsiooni (ETPF) korraldatud läbi aegade suurimal, 73 943-eurose auhinnafondiga põhiturniiril osales 242 mängijat ja see vältas kolm päeva. 7. aprillil Olympic Park´i kasiinos toimunud finaali pääses 14 parimat.

Turniiri viimasel päeval hoidsid liidriohje Marius Morel ja Karli Kuris, kuid finaali alles kümnendana alustanud Ermo Kosk suurendas pidevalt oma punktisummat ja jõudis neile viimaks järele.
Põnevas kolme mängija lõppmängus olid oma võimalused kõigil, kuid määravaks sai kaks jaotust, kus Ermo Kosk alistas esmalt Karli Kurise ja seejärel ka finaali suurimaks favoriidiks peetud Marius Moreli.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 886 korda, sh täna 1)