Lühidalt SPORDIST

Võrkpallinaiskonnale esiliiga hõbe

Põhiturniiri esimese, Kuressaare, ja teise, Peetri Võrkpalliklubi vaheline naiste esiliiga finaalseeria sai pühapäeval lõpu, kui ka teises mängus osutus võitjaks Peetri esindus.

Kui kahe võiduni mängitud finaalseeria avavaatuses pidi Kuressaare vaatamata kolmele matšpallile koduväljakul leppima 2 : 3 (23, –21, 18, –18, –16) kaotusega, siis pühapäevases korduskohtumises tunnistas Kuressaare kodupubliku ees mänginud Peetri esinduse kindlamat 3 : 0 (23, 19, 17) paremust, millega Peetri vahetas eelmise hooaja hõbedase autasu kuldmedali vastu. Hõbemedali teeninud Kuressaare oli eelmisel hooajal neljas.


Ratsutajad panid talvele eduka punkti

Hiiumaal Linnumäe ratsakeskuses toimus läinud nädalalõpul Lääne regiooni talvekarika finaal.

Saare ratsakeskuse andmeil koosnes sari läbi talve neljast etapist, millest kaks olid koolisõidud ja kaks takistussõidud. Finaal peeti kahevõistlusena, kus takistussõidu ja koolisõidu soorituste karistuspunktid liideti ja nii selgitati parim.

Täiseduga võitsid sarja üldarvestuses Jaagup Kallas Murphyl avatud 80 cm klassis ja Emeli Pikner Mon Teril poniklassis, saades esikohad kõikidelt etappidelt ja finaalist.

Finaalvõistlusel tuli 80 cm klassis auhinnalistele kohtadele Jaagup Kallas, olles Murphyga esimene, Just In Time´iga kolmas ja Olli Royaliga neljas. Kahjuks jäi auhinnalisest kohast ühe takistuse mahaajamise tõttu ilma Riin Suuster Cleopatras Eclipsiga, saades lõpptulemusena 8. koha.

Poniklassis võidutses Emeli Pikner Mon Teriga. 100 cm klassis saavutas finaalis teise koha Jaagup Kallas Qiu de Torieliga. Lisaalana toimunud takistussõiduvõistluse 110 cm klassis võitis Jaagup Kallas Royal Butterflyga.


Mihkel Räim võitis Hispaanias etapi

Israel Cycling Academy jalgrattur Mihkel Räim võitis Hispaanias jätkuva Vuelta a Castilla y Leoni velotuuri teise etapi, edestades grupifinišis Euskadi Basque Country-Muriasi rattureid Jon Aberasturi Izagat ja Enrique Sanz Unzuet.

”Seda purakat nüüd küll ei osanud ette näha,” tunnistas hiljuti käevigastusest tingitud pika pausi lõpetanud Mihkel Räim. ”Väga emotsionaalne võit, eriti magusaks teeb selle veel asjaolu, et enesetunne pole veel üldse nii hea, et võiks mehetegusid teha.”


Kristina Kuusele hõbe ja kuld

Sõle spordikeskuses selgitati välja Eesti meistrid epeevehklemises. Naiste klassis võitis esmakordselt esikoha Katrina Lehis, hõbemedali teenis Kristina Kuusk, pronksmedali said kaela nii Julia Beljajeva kui ka Erika Kirpu. Kuusk kaotas finaalis 11 : 15. Eesti meistriteks krooniti Haapsalu En Garde naiskond (Kristina Kuusk, Katrina Lehis, Nelli Differt ja Madli Palk).

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 129 korda, sh täna 1)