Kes on aasta õppija?

Täiskasvanuna uuesti õppima asumine nõuab sisemist motivatsiooni ja enesekindlust ning igapäevaelu kõrvalt on see suur väljakutse. Meie ümber on aga inimesi, kes leiavad jõu ja aja, et erinevate takistuste kiuste uuesti õpinguid alustada. Ootame inimesi esitama aasta õppija kandidaadiks neid, kes on täiskasvanuna jätkanud katkenud haridusteed, osalenud täienduskursustel või omandanud uue eriala. Kandidaate saab esitada 31. maini, täites vastava vormi veebilehel www.jällekooli.ee. Aasta õppijaks esitatud kandidaatidest valib žürii 16, kes pääsevad rahvahääletusele, ning septembris saavad kõik anda hääle oma lemmiku poolt.

Lisaks aasta õppija kandidaatidele kutsume üles märkama ja tunnustama ka täiskasvanute koolitajaid, õppijasõbralikke tööandjaid ja õpitegusid. Kõigi kategooriate kandidaate saab esitada lehel https://andras.ee/et/tunnustamine. Aasta õppija, rahvalemmiku ja teiste tiitlite võitjad kuulutatakse välja 19. oktoobril täiskasvanud õppija nädala (TÕN) avaüritusel.

Lisainfo: meelis.kaubi@saaremaavald.ee, tel 45 25 063.

Meelis Kaubi,
haridusnõunik, maakondlik TÕN-i koordinaator

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 49 korda, sh täna 1)