Noortemalev otsib tööandjaid

Kuressaare noortemalev, mis tegutseb tööpäeviti 25.06–13.07, otsib tööandjaid, kes tahavad panustada 13–18-aastaste noorte töökasvatusse. Tööd võib pakkuda nii ühele kui ka mitmele noorele, aga ka kogu rühmale (10–15 noort), kas mõneks päevaks või kolmeks nädalaks. Tööaeg on 4–7 tundi päevas. Malevlaste töötamisega seotud dokumentatsiooni eest hoolitseb Kuressaare avatud noortekeskus Noortejaam.

Tööandja ülesandeks on varustada noored tööga, tagada neile töövahendid ja juhendamine. Kuressaare noortemalev ja tööandja sõlmivad koostöölepingu, kus fikseeritakse noorte arv, tööülesanded ja poolte kohustused. Pärast maleva lõppemist esitatakse tööandjale arve vastavalt tehtud töötundidele, mis noortekeskus noortele välja maksab. Töötasu on kokkuleppel, kuid ei tohi olla alla Eesti Vabariigis kehtestatud miinimumtasu (2,97 €/t, lisanduvad maksud ja töötaja puhkusetasu). Kui teie ettevõte on huvitatud noortele töö pakkumisest, palun sellest esimesel võimalusel teada anda.

Täpsem info: www.kuressaare.ee/noortekeskus/malev/567-2/, liisi.loo@kuressaare.ee, tel 53 442 683.

Liisi Lõo,
Kuressaare Noortemalev 2018 juhataja

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)