Virtsu–Kuivastu liini varulaevaks tuleb Mercandia VIII (4)

Riik tellis TS Laevadelt suveperioodiks Virtsu–Kuivastu liinile 536 täiendavat reisi ajavahemikus 14. juuni kuni 26. august. Lisareise teeb parvlaev Regula ja varulaevaks saab Mercandia VIII.

TS Laevade juhatuse esimehe Jaak Kaabeli sõnul on viimased suved näidanud aktiivset reisimist mandri ning Muhu ja Saaremaa vahel. Ta märkis, et kuigi suveperioodil sõidavad Virtsu–Kuivastu liinil kaks suurt ja võimekat laeva tihedas graafikus, näitavad varasemad kogemused, et populaarsematel aegadel ja päevadel on soovijaid rohkem, kui kahe laevaga suudetakse üle vedada.

“Usume, et parvlaeva Regula reisid aitavad suviseid järjekordi märkimisväärselt vähendada ning tagada sujuva ja mugava laevaliikluse Muhumaa ja Saaremaa elanikele ning nende külalistele,” ütles Kaabel.

Vastavalt maanteemeti ja TS Laevade vahel sõlmitud lepingule teeb parvlaev Regula lisaks varem paika pandud sõiduplaanidele juunis 123, juulis 249 ja augustis 164 täiendavat reisi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 752 korda, sh täna 1)