Politsei nädalavahetuse ülevaade

Reede õhtust alates vajati politsei abi kokku 19 korral, millest pooled olid seotud alkoholi liigtarvitamisest tingitud korrarikkumistega. Politseisse toimetati kaks inimest, kes mõlemad paigutati arestimajja kainenema.

Reede, 11.mai õhtul kella 18.40 paiku kontrollis politsei Kuressaare linnas Tallinna tn liiklevat 61 aastast jalgratturit, kelle väljahingatavas õhus oli alkoholisisaldus 0,89 mg/l so 1,8 promilli. Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Juhandi sõnul alustati jalgratturi suhtes väärteomenetlus ja teda karistati rahatrahviga.

Laupäeva, 12. mai päeval kella 11.40 paiku, toimus Kuressaare linnas Ida tänaval liiklusõnnetus, kus 80 aastane naine avas seisval sõiduautol juhi ukse, millele sõitis jalgrattaga otsa 17 aastane tüdruk. Jalgrattur sai vigastada ja ta toimetati Kuressaare haiglasse. Juhtunu täpsed asjaolud selgitab välja menetlus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 130 korda, sh täna 1)