Vetteli emafirma müügitulu kahekordistus (1)

Vättal tegutseva kalatööstuse Vettel emafirma PRFoods käive kasvas tänavu aprillis tänu uute ettevõtete lisandumisele võrrelduna 2017. aasta aprilliga 75,6 protsenti ehk 3,1 miljoni euro võrra – 7,1 miljoni euroni.

PRFoods teatas börsile, et John Ross Jr., Coln Valley ja Trio Trading´u omandamine on kasvatanud grupi käivet aprillis 3,7 miljoni euro võrra ning toetab edaspidiselt ettevõtte strateegiat nii rahvusvaheliselt kasvada kui ka kasumlikkust suurendada.

Võrreldavaid käibeid on negatiivselt mõjutanud lihavõtte müükide ajastus. Eelmisel aastal olid lihavõtte suurenenud müügid aprillis ja sel aastal märtsi lõpus. PRFoods jätkab oma klientide ja toodete portfelli korrastamist, millega alustati eelmisel aastal, et vähendada madala marginaaliga too­tegruppide osakaalu.

Aprilli käive jaguneb suuremate sihtturgude lõikes järgnevalt: Soome 4,8 miljonit eurot, Ühendkuningriik 1 miljon eurot, Eesti 0,5 miljonit eurot, Läti 0,4 miljonit eurot ja Prantsusmaa 0,2 miljonit eurot. Ülejäänud käive 0,2 miljonit eurot moodustub ekspordist erinevatesse riikidesse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 481 korda, sh täna 1)