KODANIK KÜSIB: Elan endises Lääne-Saare vallas, kus on minu teenuskeskus?

Vastab abivallavanem Jüri Linde: “Kui Saaremaa vallaga ühinenud endistes nn väikestes vallakeskustes on moodustatud teenuskeskused, kus kodanikke teenindavad valdavalt teenuskeskuse juht, sotsiaaltöötaja ja infospetsialist, siis endise Lääne-Saare valla piirkonnas on teenuskeskused moodustatud  Lümandas ja Kärlal. Neis teenindavad elanikke Lääne-Saare Halduse peaspetsialistid.

Kuressaare linna ümbritsevas endise Kaarma valla piirkonnas eraldi teenuskeskust moodustatud ei ole, nii nagu pole seda ka Kuressaare linnas. Kodanikud saavad oma murega pöörduda otse Saaremaa vallavalitsuse vastavate ametnike poole või siis endist Kaarma piirkonda katva Lääne-Saare Halduse peaspetsialisti Jüri Ränga poole. Tema kabinet on endise Lääne-Saare valla vallamajas (praeguses Saaremaa valla vallamajas) Marientali tee 27.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)