LUUBI ALL: Vilistlane koputab õpside toa uksele (2)

ÕPETAJA OMA VANAS KOOLIS: Saarte Häälel õnnestus KG õppeaasta lõpetamise koosviibimiselt saada foto, kus peal 22 vilistlasest töötajat. Tagumises reas: Gabriel Sepp, Lelet Aavik, Inge Jalakas, Marvi Mäeots, Riina Haljas, Sander Suurhans, Leelo Laus, Kristin Lauri, Kaja Puck, Annely Oolup, Signe Vahkal, Maidu Varik. Keskmises reas: Virge Lember, Piret Tenno, Maren Asumets. Esireas: Juhan Kolk, Gert Lutter, Eve Tuisk, Stevelin Tamm, Elo Jõgi, Marit Tarkin, Maria Koppel. Huvitava täiendusena võib lisada, et pildil on esindatud kõik 1. lennu klassid: Maren Asumets A-klassist, Maidu Varik B-klassist ja Signe Vahkal C-klassist.
Gert Lutter /KG

Sel aastal 40. sünnipäeva tähistava Kuressaare gümnaasiumi õpetajatest ligi 40% on sama kooli vilistlased.

Maakonna suurimas koolis on sügisest ametis 40 sama kooli lõpetanud töötajat.

Kooli direktori Toomas Takkise sõnul on kooli personalivalik teadlik ja sihipärane töö, kuid vilistlasi ei eelistata. “Sagedasti mängib suurt rolli juhus,” kinnitab Takkis. Siiski on koolil vilistlaskonna...