PILTUUDIS: Meestelaulu seltsi juubelipidu kulmineerus lossihoovis

VALJALA POISID TEEL PÜÜNELE: Vasakult Joosep Pitk, Tanel Kreem, Marten Nuut, Karl-Hendrik Mäeots, Sander Maripuu, Oskar Maripuu, Rasmus Lember, Roomet Kaljuste, Magnus Kiil, Karel Paomees, Tarvo Lennart Pettersson ja Jarek Kald.
IRINA MÄGI

Eesti meestelaulu seltsi 30. sünnipäeva puhul toimunud kontserdil käis lossihoovis laval ühtekokku kaks tuhat nooremat ja vanemat meeslauljat.

Laulupäevale eelnes neljapäeval ja reedel poistekooride laulu- ja spordilaager ning terve hulk erinevate kooride kontserte üle terve maakonna Jämajast Üüguni. Kokku osales juubelilaulupäeval poolsada poistekoori 1400 lauljaga ning kolmkümmend noormeeste- ja meeskoori ligemale seitsmesaja lauljaga. Esimene meeskooride laulupäev toimus 30 aastat tagasi Leisi laululaval, kus toodi välja ka sinimustvalge rahvuslipp ja lauldi kavaväliselt ka Eesti hümni.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 456 korda, sh täna 1)