Jaanilaupäeva kontsert Püha kirikus

Juba vähemalt veerandsajandi jagu on Püha kirikus jaanilaupäeval suve saabumise puhul ja inimeste rõõmuks musitseeritud, nii ka sel aastal.

Jaanilaupäeval, mis seekord kalendris laupäevale langeb, 23. juunil kell 18 on Püha kirikus kontsert, mille annavad metsosopran Anne Prommik ning saarlastele hästi tuntud muusikamehed Erki Aavik viiulil ja Rein Orn akordionil. Esitatakse õhtumaist populaarset klassikat, mis jaaniõhtu meeleolu kenasti sisse juhatab.

Kontsert on veel selle poolest tähelepanuväärne, et Orn ja Aavik üha vähem kodusaarel ja üha rohkem kaugemal musitseerivad, Anne Prommik astub aga kodumaise publiku ees üles üle õige mitme aasta. Musitseeritakse üksi ning kahekesi ja kolmekesi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 332 korda, sh täna 1)