Kristina Kuusele hõbe ja pronks

Serbias Novi Sadis peetud epeevehklemise Euroopa meistrivõistlustel võitis Kristina Kuusk individuaalvõistlusel hõbemedali, kui kaotas finaalis Katrina Lehisele 14 : 15. Alagrupiturniiril sai Kristina Kuusk kolm võitu ja paigutati põhitabelisse 41. numbri all. Põhiturniiril alistas ta esmalt 15 : 13 poolatar Aleksandra Zamachowska ja seejärel 15 : 10 itaallanna Mara Navarria.

Kaheksandikfinaalis sai Kristina Kuusk 15 : 10 võidu venelanna Aizanat Murazajeva üle, veerandfinaalis sai Kuusk 15 : 14 jagu ukrainlanna Olena Krõvõtskast. Poolfinaalis tuli Kuusel minna vastamisi kaasmaalanna Julia Beljajevaga, keda ta võitis 15 : 7.

Euroopa meistrivõistluste võistkondlikul turniiril saavutas Eesti naiskond (Irina Embrich, Julia Beljajeva, Kristina Kuusk, Erika Kirpu) kolmanda koha.

Pääsul kaheksa sekka võideti 45 : 26 Suurbritannia naiskonda ja seejärel väga pingelises kohtumises 24 : 23 Rumeeniat. Kahjuks pidid Eesti naised poolfinaalis tunnistama hilisema Euroopa meistri 2018 Prantsusmaa 36 : 45 paremust. Kolmanda koha kohtumises oli Eesti naiskond 42 : 37 parem Ukraina võistkonnast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 50 korda, sh täna 1)