LÜHIDALT SPORDIST

Eesti vollekoondis Portugalis kolmas

Eesti meeste võrkpallikoondis lõpetas Portugalis mängitud FIVB Challenger Cup´i kolmanda kohaga, alistades pronksimängus Kuuba 3 : 0 (30 : 28, 25 : 21, 25 : 16). Meeskonda kuulusid ka saarlased Timo Tammemaa ja Karli Allik ning Saaremaa VK nurgaründaja Rauno Tamme.

Annika Kösterile Andorras üks võit

Andorras toimuval Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiril mängiv Eesti naiste 3 × 3 korvpallikoondis endale kohta Europe Cup 2018 turniiril tagada ei suutnud, jäädes otsustavas matšis 12 : 17 alla Hispaaniale.

Lisett Alt parim neiu

Võidupüha maratonil jooksis Lisett Alt poolmaratoni ajaga 1.44.17 ning saavutas tütarlaste arvestuses esimese koha ja naistest 17. koha.

Kolmapäevaku võitis Katarina Jee

Järjekordne avamerepurjetamise kolmapäevak toimus tugevas purjetuules, kolme jahi osavõtul. Tulemused olid järgmised: 1. Katarina Jee, 2. Elli, 3. Kadri.

Selgusid parimad petangi tulistamises

Pühapäeval Kiratsi külaplatsil toimunud Saaremaa meistrivõistlustel petangi tulistamises olid meestest kolm paremat Marek Kolk, Urmo Auväärt ja Ain Koplimäe ning naistest Oona Koplimäe, Katrin Lember ja Senta Koplimäe.

Xl Põrsaturniiri võit FC Taritule

Nelja meeskonna jalgpalliturniiril jagus nii kauneid väravaid, kompromissitut võitlust kui ka ilmataadi heatahtlikkust. Esikoha saanud FC Taritu mängis koosseisus: Martin Prostang, Keito Liiv, Mark Kristjan Pitk, Raimond Salong ja Alex Salong. Teisele kohale tulid Veteranid: Kaupo Laanes, Ando Pulk, Innar Vares, Kristofer Käen, Priit Reiska, Janek Meet ja Hendo Väli. 3. koht kuulus FC Smuulile, 4. koht Hakjalale. Eriauhinna “Vanim Põrsas turniiril” pälvis Kaupo Laanes (Veteranid).

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 48 korda, sh täna 1)