Rannavolle noortekoondis alustab Asko Esna käe all

 


Eesti noorte rannavollekoondis koguneb esmakordselt täna Kuressaares, kus treeneriks on Saaremaa spordikooli treener Asko Esna (fotol).

2003. aastal sündinud ja nooremate koondis saab suvel kokku viiel korral, laagreid peetakse Kuressaares, Pärnus ja Tartus. Sellel suvisel hooajal osaletakse kõikidel Eesti noorte rannavolle karikavõistluste etappidel, aga juba järgmisel hooajal lisanduvad võistlused välisriikides.

Asko Esna on ise mängijana tulnud U18-vanuseklassi Euroopa meistrivõistlustel üheksandaks ja kindlasti on tal noortele omajagu kogemusi ja teadmisi edasi anda. “Saali- ja rannavõrkpall on täiesti kaks erinevat mängu, kuigi pealtnäha täiesti sarnased. Ootan poistega töötamist rannas positiivse värinaga, sest selle vanuseklassi parimaid juhendada on suur privileeg,” ütles Esna.

Rannavolle noortekoondisest leiab ka kaks noort saarlast Egert Andrejevi ja Gerdo Pooli, kes koos teistega nüüd edaspidise suve laagrist laagrisse käies mööda saadavad. Esmakordselt saab noori talendikaid noori näha mängimas Kuressaare rannas, kus peetakse Eesti noorte rannavõrkpalli karikavõistluste teine etapp.

Saaremaa Võrkpalli Liit

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 65 korda, sh täna 1)