Saaremaa võrkpalluritega liitus Harri Palmar

Saaremaa Võrkpalliklubi on löönud käed ka kolmanda temporündajaga, meeskonnaga liitub Pärnu Võrkpalliklubi kapten Harri Palmar.

“Kuna olin juba viimased neli aastat Pärnu klubis mänginud, siis tundus, et on õige aeg edasi liikuda ja Saaremaa Võrkpalliklubi tundus selleks parim variant,” põhjendas Palmar oma valikut.

Saaremaa klubi on küll veel väga noor, kuid juba eelmisel aastal oli näha, et seal tehakse asja professionaalselt ja kõrgete sihtidega. See läheb minu mõtetega hästi kokku. Kindlasti hakkan ennast siin väga koduselt ja mugavalt tundma.”

Liiati on Harri Palmaril Saaremaa juured – tema ema on sündinud ja üles kasvanud Kuressaares, lõpetanud Saaremaa ühisgümnaasiumi ja siirdunud siis edasi õppima mandrile. Saaremaal elab Palmari vanaema ja palju teisigi sugulasi.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 59 korda, sh täna 1)