Kevin Saar sõlmis lepingu Volley Luzerniga

Pärnu võrkpalliklubi saarlasest mängija Kevin Saar liitus Šveitsi klubi Volley Luzerniga.

“Olen väga rahul,” ütles 23-aastane Kevin Saar, kellel oli veel pakkumisi ka Tšehhist, Austriast ja Saksamaalt, aga see variant tundus talle parim. “Mitte rahaliselt, aga sportlikus mõttes oli meeskond tugevaim ja sai eelmisel hooajal liigas viienda koha. Kui tuua seal mänginud Kristo Kollo näide, kes nüüd hakkab mängima Itaalia A2-s, siis on võimalik sealt samm edasi teha.”

Viimastel nädalatel ei ole Kevin Saar võrkpallile suurt mõelnud ja aeg on kulunud puhkamisele, kuid nüüd lubab mees jalad kõhu alt välja võtta ja treeningutele keskenduda, sest augustis klubi juurde sõites tahab ta olla juba tegija.

“Ei tea küll hästi meeskonna koosseisu, kuid eesmärk on mängida end põhirivistusse,” lausus ta. “Tahan seal silma paista, et teenida edaspidi veelgi parem leping.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 37 korda, sh täna 1)