FOTOUUDIS: Vallamaja sai sildi ja ajalootahvli (5)

AJASTUTE KÄEPIGISTUS: Katteriide vallavalitsuse nimetahvlilt eemaldasid linna omavalitsusliku staatuse taastanud Taivo Lõuk ja praegu vallavanemana ka linnapea ametiülesannetes olev Madis Kallas.
MAANUS MASING

Eilsel omavalitsuspäeval avati Saaremaa valla Lossi tänava administratiivhoonel asutuse nimetahvel ja selle kõrval EV 100 kingitusena Kuressaarele projekti “Majarännakud linnaruumis” viimane, ajaloolise Rüütelkonna hoone tähis.

Tervituskõne pidas eile ka taasiseseisvumisaja esimene Kuressaare linnapea Taivo Lõuk. Ta meenutas linna omavalitsusliku staatuse saavutamist ja esimesi ettevõtmisi uues olukorras.

Sõnavõtu lõpus soovis ekslinnapea Lõuk, et omavahelist kaklemist võiks tänapäeval vähem olla. “Kõik asjad alati ei õnnestu. Seal, kus on inimesed, tehakse ka vigu. Aga vigu annab parandada. Meie rahvas ei peaks olema ka mitte nii kärsitu. Ütleb ju eesti vanasõna: kui viga näed laita, siis tule ja aita,” lausus ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 870 korda, sh täna 1)