MIS JUHTUS: Kihutaja linnas ja kokkupõrked loomadega

Kui eelmine nädal tabatud kihutaja rekordkiirus oli 140 km/h Muhu saarel, siis seekordne tippkihutaja võttis tuurid üles Kuressaare linnas. 3. oktoobril kell 14.28 juhtis 27-aastane Kristjan mootorsõidukit VW Passat Kuressaares Smuuli tänaval kiirusega 87 km/h. Lubatud suurim kiirus sellel teelõigul on 50 km/h.

2. oktoobril põrkasid Kuressaares Pärna tänava piirkonnas tänavate ristmikul kokku jalgrattur ja sõiduauto. Politseipatrull tuvastas, et rattur oli kaine, tervisekahjustusi kokkupõrge ei põhjustanud ning jalgrattur sai vaid ehmatuse osaliseks.

Nädala jooksul on politseile teada antud ka kolmest kokkupõrkest ootamatult teele ilmunud metsloomadega. Sellised kokkupõrked on põhjustanud varalist kahju ning pea alati ka metslooma surma.

Politsei saab ka piisavalt palju teateid nii Kuressaare lähiümbruses kui ka mujal maakonnas aedikutest väljapääsenud veiste kohta. Näiteks 6. oktoobril kell 10.30 edastati politseile teade, et Kuressaare lennuvälja läheduses asuvalt karjamaalt on aedikust teele pääsenud üks vasikas, kes jookseb teel sihitult ringi, põhjustades liiklusohtliku olukorra.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 522 korda, sh täna 1)