Veljo, “penskarist ajakirjanik”

EETRIHÄÄLED: Saarlastele tuttavad hääled ja näod telest ja raadiost Veljo Kuivjõgi ja Margus Muld. Neljapäeval oli Margusel sünnipäev ja loomulikult käis Veljo heale vanale kolleegile õnne soovimas. Sai ju pikki aastaid ühest ja samast sidesõlme uksest tööpostil käidud, Veljo esimesel korrusel asunud raadios, Margus ETV stuudios kolmandal korrusel.
MAANUS MASING

Muheledes ütleb enda kohta nii neli aastat tagasi pensionile jäänud Veljo Kuivjõgi (67), saarlastele tuntud raadiohääl ja ajakirjanik. Vestlusest Kadi raadio “Kohvilaua” saatejuhi Tõnis Kipperiga selgub, et Veljol oli ka Tõnise raadiotööle sattumise juures tähtis roll. Just oli Kadi sünnipäev, 26. oktoobril saime 26. Sinul on ka Kadi ajaloos suur roll. Tegelikult oled sina suuresti süüdi selles,...