Kes on süüdi, et moslemid Euroopa naisi vägistavad? (13)

PROTEST: Foto on tehtud 2016. aasta alguses, kui paljudes Saksamaa linnades protestiti moslemite vägivalla ja võimude soovimatuse vastu midagi kardinaalset ette võtta. Ühel meeleavaldusel kandis Šveitsi päritolu skandaalne performance-kunsti viljeleja Milo Moire plakatit tekstiga “Austage meid! Me ei ole saakloomad, seda isegi siis mitte, kui me oleme alasti!”.
IBTIMES.CO.UK

Euroopa naised on ise süüdi selles, et moslemid neid vägistavad. Sellist vaatenurka pooldavad viimasel ajal demokraatlike riikide mitmed poliitikud ja tähtsad riigiametnikud, kes püüavad seadusega pahuksisse sattunud moslemeid rehabiliteerida. Ameerika veebiväljaanne American Thinker kirjutab, et eriti hästi on see tendents täheldatav praegu, mil lääneriikidesse saabub üha enam islamiusulisi migr...